Tandarts Coevorden

 

tandarts CoevordenTandartsenpraktijk Coevorden

Bent u vlakbij Coevorden op zoek naar een tandartsenpraktijk dan hebben wij goed nieuws voor u!  Mondzorg Drenthe Coevorden – Erica Neemt tijdelijk nieuwe patiënten aan!! Het voordeel van Mondzorg Drenthe Erica is dat alle specialisaties zich in één praktijk bevinden. Van algemene tandheelkunde tot orthodentie en diverse andere specialisaties zoals: tandprothetiek endodontologie en esthetische. En dit alles onder één dak

Nog een groot voordeel voor u is dat wij zelf de administratie beheren zonder tussenkomst van een facturatie bureau. Dit betekent  korte lijnen en biedt meer mogelijkheden.

Patiëntvriendelijkheid staat centraal.


In onze praktijk heeft elke patiënt zijn eigen tandarts. Belt u met een pijnklacht dan kan het voorkomen dat uw eigen tandarts geen plaats heeft of afwezig is. U heeft dan de mogelijkheid dat een andere tandarts u helpt. Dit wordt van te voren met u besproken. We proberen zoveel mogelijk behandelingen te combineren in één afspraak, overlegt u dit met onze receptionistes. Wij werken in onze praktijk met moderne technieken en moderne materialen hierdoor kunnen wij u optimale zorg op mondgezondheid garanderen. 

Openingstijden tandarts Coevorden- Mondzorg Drenthe Erica

De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.
Als de praktijk gesloten is hoort u via het antwoordapparaat wat te doen bij een spoedgeval. Houd pen en papier bij de hand. U kunt geen boodschap inspreken.

Geen wachtlijst!
Tandarts Erica neemt patiënten aan. Op zoek naar een tandarts? Bel vandaag nog met één van onze receptionistes.

Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Erica
Kerkweg 4A
7887 BG Erica

0591-301292
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Di:
Wo:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar op
werkdagen van 8:00 - 17:00