tandarts exlooTandartsenpraktijk Exloo

Exloo, Het sierraad van Drenthe! Ook vanuit Exloo en omstreken bent u van harte welkom bij Mondzorg Drenthe Erica. Bij Mondzorg Erica heeft u veel voordelen. Zo zijn alle specialisaties in één praktijk beschikbaar. Van algemene tandheelkunde tot orthodentie en diverse andere specialisaties zoals: tandprothetiek endodontologie en esthetische. Dit allemaal onder één dak. Wij besteden onze administratie niet uit, wij beheren dit zelf zonder tussenkomst van een facturatie bureau. Dit betekent voor u korte lijnen en biedt meer mogelijkheden.

Patiënttevredenheid staat bij ons centraal.

Omdat u als patiënt In onze praktijk centraal staat vinden wij dat u recht heeft op uw "eigen" tandarts. Belt u met een pijnklacht dan kan het voorkomen dat uw vaste tandarts geen plaats heeft of afwezig is. U heeft dan de mogelijkheid dat een andere tandarts u helpt. Dit wordt van te voren met u besproken. We proberen zoveel mogelijk verschillende behandelingen te combineren in één afspraak, overlegt u dit met onze receptionistes.

Openingstijden Tandarts Exloo - Mondzorg Drenthe Erica

De praktijk is elke werkdag geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.
Als de praktijk gesloten is hoort u via het antwoordapparaat wat te doen bij een spoedgeval. Houd pen en papier bij de hand. U kunt geen boodschap inspreken.

Wij nemen patiënten aan!
Tandarts Erica neemt patiënten aan. Op zoek naar een Tandarts? Bel vandaag nog met één van onze receptionistes.

Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Erica
Kerkweg 4A
7887 BG Erica

0591-301292
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Di:
Wo:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar op
werkdagen van 8:00 - 17:00