tandarts terapelTandartsenpraktijk Ter Apel

Op zoek naar een Tandartsenpraktijk vlakbij Ter Apel? Zoek niet verder! Mondzorg Drenthe biedt als team volledig tandheelkundige zorg aan. Van algemene tandheelkunde, tandprothetiek en mondhygiëne, met als specialisaties endodontologie, esthetische tandheelkunde en orthodontie. Alles onder één dak, lekker makkelijk!

Wij beheren zelf de administratie, zonder facturatie bureau dit houdt voor u als klant korte lijnen in en bied meer mogelijkheden. Immers: Patiëntentevredenheid is ons hoofddoel. Als u dus in omgeving Ter apel "de grootste carnavalsstad van Noord-Nederland"  een tandarts zoekt, dan staan wij voor u klaar. Het spreekt voor zich dat wij gebruik maken van de modernste technieken en materialen.  

Openingstijden Tandarts Ter Apel- Mondzorg Drenthe Erica

De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.
Als de praktijk gesloten is hoort u via het antwoordapparaat wat te doen bij een spoedgeval. Houd pen en papier bij de hand. Een boodschap inspreken is helaas niet mogelijk.

 
Geen wachtlijst voor nieuwe patiënten. 
Tandarts Erica neemt patiënten aan. 
In onze praktijk heeft elke patiënt zijn eigen tandarts. Belt u met een pijnklacht dan kan het voorkomen dat uw eigen tandarts geen plaats heeft of afwezig is. U heeft dan de mogelijkheid dat een andere tandarts u helpt. Dit wordt van te voren met u besproken. We proberen zoveel mogelijk verschillende behandelingen te combineren in één afspraak, overlegt u dit met onze receptionistes. Op zoek naar een tandarts? Bel vandaag nog met één van onze receptionistes.
 
 

Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Erica
Kerkweg 4A
7887 BG Erica

0591-301292
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Di:
Wo:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar op
werkdagen van 8:00 - 17:00