tandarts zandpolTandartsenpraktijk Zandpol

Een Tandarts of Tandartsenpraktijk nodig vlakbij Zandpol? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Mondzorg Drenthe biedt als team  tandheelkundige zorg aan. Van algemene tandheelkunde, tandprothetiek en mondhygiëne, met als specialisaties endodontologie, esthetische tandheelkunde en orthodontie. Alles onder één dak, lekker makkelijk!

Wij beheren onze administratie zelf. Dit betekent voor u als klant korte lijnen en bied meer mogelijkheden. Immers: Patiëntentevredenheid is ons hoofddoel. Als u dus in Zandpol op zoek bent naar een tandarts dan staan wij voor u klaar. Het spreekt voor zich dat wij alleen de  modernste technieken en materialen gebruiken.  

Openingstijden Tandarts Zandpol- Mondzorg Drenthe Erica

De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.
Als de praktijk gesloten is hoort u via het antwoordapparaat wat te doen bij een spoedgeval. Houd zeker pen en papier bij de hand. Een boodschap inspreken is helaas niet mogelijk. 

 
Wij werken zonder wachtlijst!
Tandarts Erica neemt nieuwe patiënten aan. 
In onze praktijk heeft elke patiënt zijn eigen tandarts. Belt u met een pijnklacht dan is het natuurlijk mogelijk dat uw eigen tandarts in verlof is of druk bezig. U heeft dan de keuze of u wilt geholpen worden door een andere tandarts of niet. Dit bespreken we van te voren met u. We proberen zoveel mogelijk verschillende behandelingen te combineren in één afspraak, overlegt u dit met onze receptionistes. Op zoek naar een tandarts? Bel vandaag nog met één van onze receptionistes.
 
 

Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Erica
Kerkweg 4A
7887 BG Erica

0591-301292
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Di:
Wo:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar op
werkdagen van 8:00 - 17:00