tandarts emmermeerTandartsenpraktijk Emmermeer

U bent op zoek naar een tandartspraktijk vlakbij Emmermeer? Dat komt goed uit! Mondzorg Drenthe biedt als team volledig tandheelkundige zorg aan. Algemene tandheelkunde, tandprothetiek en mondhygiëne, met als specialisaties endodontologie, esthetische tandheelkunde en orthodontie. Bij ons vindt u al deze behandelingen onder één dak.

Ook de administratie is bij ons geen probleem, deze beheren wij namelijk volledig zelf! Er komt bij ons dus geen facturatie bureau aan te pas. Als u dus in omgeving van Emmermeer op zoek bent naar een tandarts dan staan wij graag voor u klaar. Het spreekt voor zich dat wij gebruik maken van de modernste technieken en materialen.  

Openingstijden Tandarts Emmermeer- Mondzorg Drenthe Erica

Wij zijn op werkdagen open tussen 08u en 17u.
bij een spoedgeval of als de praktijk gesloten is komt u terecht op ons antwoordapparaat. Houd zeker pen en papier bij de hand. Een boodschap inspreken is helaas niet mogelijk.

 
Nieuwe patiënt? Geen probleem!
Tandarts Erica heeft geen wachtlijst voor nieuwe patiënten. 
In onze praktijk heeft u als patiënt uw eigen tandarts. Belt u met acute pijnklachten kan het uiteraard voorkomen dat uw eigen tandarts geen plek heeft, in dit geval kunt u natuurlijk terecht bij één van onze andere tandartsen. 
We proberen zoveel mogelijk verschillende behandelingen te combineren in één afspraak, overlegt u dit met onze receptionistes. 
Op zoek naar een tandarts? Bel onze receptie vandaag nog! 
 

Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Erica
Kerkweg 4A
7887 BG Erica

0591-301292
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Di:
Wo:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar op
werkdagen van 8:00 - 17:00