Tandarts Odoorn

Tandarts odoornTandartsenpraktijk Odoorn

Mondzorg Drenthe Erica neemt nieuwe Patienten aan! Op zoek naar een Tandarts vlakbij Odoorn? Neem snel contact met ons op voor het maken van een afspraak. Het voordeel van Mondzorg Drenthe Erica is dat alle specialistische behandelingen zich in één praktijk bevinden van algemene tandheelkunde tot orthodentie en diverse andere specialisaties zoals: tandprothetiek, endodontologie en esthetische tandheelkunde. En dit alles onder één dak. Bovendien hebben wij geen wachtlijst.

De administratie beheren wij zelf. Er zit dus geen factureringsbedrijf of facturatiebureau tussen. Dit betekent voor u korte lijnen waardoor de service vergroot wordt en er soms net even meer mogelijkheden zijn immers:

Patiëntvriendelijkheid staat centraal.


In onze praktijk heeft u een eigen tandarts. Belt u met een pijnklacht dan kan het voorkomen dat uw eigen tandarts geen plaats heeft of afwezig is. U heeft dan de mogelijkheid dat een andere tandarts u helpt. Dit wordt van te voren met u besproken. We proberen zoveel mogelijk behandelingen te combineren in één afspraak, overlegt u dit met onze receptionistes. Wij werken in onze praktijk met moderne technieken en moderne materialen, hierdoor kunnen wij u optimale zorg op mondgezondheid garanderen. 

Openingstijden tandarts Odoorn- Mondzorg Drenthe Erica

De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.
Als de praktijk gesloten is hoort u via het antwoordapparaat wat te doen bij een spoedgeval. Houd pen en papier bij de hand. U kunt geen boodschap inspreken.

Geen wachtlijst!
Tandarts Erica neemt patiënten aan. Op zoek naar een tandarts? Bel vandaag nog met één van onze receptionistes.

Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Erica
Kerkweg 4A
7887 BG Erica

0591-301292
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Di:
Wo:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar op
werkdagen van 8:00 - 17:00